dilluns, 29 de juny del 2009

EL JABAC CAMPIO DE LES 12 HORES CADET DE FUTBOL SALA A CASTELLBELL I EL VILAR

EL Jabac és va proclamar el passat diumenge 28 de Juny campió de les 12 hores de Futbol sala Base en la categoria cadet, que és van celebrar a Castellbell i el Vilar en la categoria infantils Amigos Zajara va ser el vencedor, mentre que en la categoria Aleví els guanyadors varen ser " los dalton " i finalment la categoria Benjamí ho van ser els cracs.

Al llarg del dissabte i el diumenge és va fer tota la competició, dissabte des de les 10 del matí fins a les 10 de la nit va tocar torn a les categories Benjamins i Alevins el dia següent a mateix torn horari Infantils i cadets .

Val a dir que a la pista poliesportiu municipal va registrar més public dissabte que diumenge la majoria pares i familiars que van gaudir del joc que feien els seus .

A més sorprèn que no es va donar cap trofeu als campions , en acabar cada partit corresponent als seus llocs finals el delegat de taula entregava a un membre de cada equip participant les medalles commemoratives .

La setmana vinent toca les 24 hores tot un classic a castellbell i el vilar.