dilluns, 16 de novembre del 2009

FUTBOL : Victoria treballada del Castellbell davant de la Penya Sant Pedro.

El centre d´Esports Castellbell i el Vilar va obtenir una victoria treballada davant de la Penya sant Pedro de Terrassa en un partit practicament igualat en el que ambdós equips van anar a pels tres punts.
Els castellvilarencs van tenir una primera part molt favorable ja que van dominar sobre el terreny de joc amb moltes oportunitats de gol , Peró és va trobar amb un equip molt lluitador que li va plantar cara , ambdós equips van anar al descans amb un 2-2.

A la Represa va seguir la mateixa tònica Peró mentre anaren passant els minuts els egarencs van poder avançar-se al marcador i un cop més com sempre els Castellvilarencs és van quedar amb un home menys , quant tot semblava dit i beneit i el public abandonava el camp municipal de Castellbell i el Vilar al temps de descompte el C.E. Castellbell va poder marcar dos gols que feien puntuar 3 punt més a la clasificació .