diumenge, 17 de gener del 2010

El Castellbell perd al camp del Olvan en el darrer partit de la primera volta

El C. E Castellbell i el Vilar ha caigut derrotat davant del FC. Olvan  en el darrer partit de la primera volta en un partit en el que els dos equips han dominat la primera part.

Peró El Castellbell  s'avançat en el marcador que ha anat al descans amb un còmode 0-2 , a la represa  els Castellvilarencs  s'han relaxat  i l'Olvan ha tingut més opcions i han  enpatat  , tot i així el  Castellbell s'ha quedat amb dos jugadors menys per la expulsió de dos dels seus jugadors  a més l´arbirtre no ha xiulat un dyutós penal a favor del Olvan que ha fet pujar el gol al marcador .