diumenge, 28 de febrer del 2010

1-2 i graciés

Partit aburririsim al Camp municipal de Castellbell i el Vilar en el que és varen veure poques ocasions de gol i moltes faltes i moltes targetes acabant el Castellbell jugant amb 8 homes al terreny de joc .

Durant els primers minuts els Castellvilarencs i els santpedorencs van jugar molt especulatius no van trobar el joc que buscaven , els Sanpedorencs és van avançar en el marcador al minut 25 de partit en una errada defensiva del Castellbell, a partir d'aquí arriben un festival de faltes que perjudicaria als locals , a poc del descans un xut lliure directe la pilota es cola per l'escaire esquerra el Santpedor fa el 0-2

A la represa la tònica segueix igual fins al minut 21 del segon temps el Castellbell es queda amb 10 homes ja de manera incomprensible toca la pilota amb les dues mans , minuts mes tard el Castellbell retalla distancies amb el 1-2 però es crea polèmica a la porteria contraria  que el porter es al terra , no se si simulant o no una agressió  el cert es que l'arbitre expulsa a  Ariza l'autor del gol  i el Castellbell es queda amb 9 , en aquest moment es crea un cert malestar entre l'afició i l'arbitre , aquest últim decideix demanar la presencia dels Mossos d'Esquadra que no triguen en fer acte de presencia .

El festival de faltes seguiria igual tot i que el Castellbell intentaria igualar el resultat, el cert li va ser impossible , el Castellbell no va jugar tant bé com altres jornades un camp espès , moltes faltes i masses targetes , van ser els enemics del Castellbell