divendres, 23 de juliol del 2010

Althaia es converteix en la institució referent per a les seleccions estatals de waterpolo de la Federació Espanyola de Natació

Aquest divendres al matí, el president de la Real Federació Espanyola de Natació, Fernando Carpena, i el Director General de la Fundació Althaia, Manel Jovells, han signat un conveni de col·laboració que manté i reforça la relació en la prestació de serveis sanitaris especialitzats en medicina esportiva. Gràcies a aquest acord, Althaia es converteix en la institució sanitària de referència per als jugadors de les diferents seleccions estatals waterpolo, tant masculines com femenines, en les modalitats absolutes i juvenils.

L’acord determina que Althaia proporcionarà un metge especialitzat perquè assisteixi als integrants d’aquestes seleccions de waterpolo quan participin en una competició internacional. Alhora, qualsevol esportista d’aquests equips podrà rebre l’atenció mèdica necessària a les instal·lacions de la Xarxa Assistencial de Manresa, tenint en compte que compta amb un centre especialitzat en medicina esportiva com és el CIMETIR. 

aquest matí durant la visita al CIMETIR, el Centre Integral de Medicina Esportiva, Traumatologia i Rehabilitació de la Fundació Althaia.Foto Catpress

Aquest conveni reflecteix una estreta col·laboració que s’ha donat al llarg dels darrers anys entre professionals de la Fundació Althaia i la selecció absoluta waterpolo. Uns anys enrere, van formar part del seu equip mèdic els traumatòlegs Dr. Joan Camí, Dr. Jordi Codina i Dra. Carme Comellas. Més recentment, han estat els referents mèdics d’aquesta selecció els també especialistes en traumatologia Dra. Carme Bes, Dra. Anna Comasolives, Dr. Toni Vidal i la Dra. Marta Bonjorn, així com el Dr. Joan Bosch i el Dr. Albert Estiarte, que és metge de la selecció espanyola de waterpolo des de l’any 1989.