dilluns, 23 d’agost del 2010

el camp municipal d´esports de Castellbell i el Vilar tindra la gespa artificial a finals d´any

l´Ajuntament de Castellbell i el Vilar a través de la regidoria d´esports , ens ha fet saber que el proper mes de novembre un cop finalitzin les obres del bar de la zona esportiva municipal, s´iniciaran les obres relacionades amb la col·locació de la gespa artificial .

Aquestes obres eren molt sol·licitades des de fa gaire bé tres anys ,tot i tenir totes les subvencions , el que faltava eren els permisos per tenir-ho enllestit per iniciar les mateixes.

En aquest moment ja s´ha completat a la instal·lació de les dues noves torres d´il·luminació situades al vestuari, properament es col·locaran les altres dues a les graderies , totes quatres tindran molta més força i més llum que abans .

Durant el temps que duri les obres de la gespa artificial, que es preveu entre un i mes i mig , el C.E Castellbell entrenara i disputarà els partits a Monistrol de Montserrat .
A partir de 2011 la gespa artificial serà una realitat , un altre cosa es que , aquesta festa major va ser la última en que es va poder aparcar i fer el castell de focs al mateix camp .