dissabte, 2 d’octubre del 2010

El C.E Castellbell perd dos valuosos punts contra el C.F Navàs

El C.E Castellbell ha deixat escapar dos valuosos punts en el partit disputat aquesta tarda davant el Navàs en un partit en el que el arbitre no ha estat gaire encertat i a més ha allargat 10 minuts el temps de descompte del final del partit.

El partit ha començat de la millor manera per el Castellbell , als 30 segons ha arribat el primer gol pel conjunt castelllvilarenc, un gol matiner que ha estat molt celebrat , a partit d'aquí el partit a estat molt estancat que el conjunt navasenc a aprofitat per buscar algun contraatac , en un d'aquest  al minut 30 del primer temps estableix el 1-1 .

els darrers compassos de la primera part ha estat de igualtat en ambdós conjunts sense oportunitats a l'espera de la segona part que sigui el que decideixi el partit ; Peró la represa  les coses han canviat una mica, el Castellbell ha començat a dominar i buscar el gol que els permeti jugar amb tranquil·litat , aquest gol no arribaria fins al 15 del segon gol a mitja del jugador del Castellbell  Carrasco .

Aquest 2-1 en un principi semblava un resultat esperançador , l'arbitre comença a complicar una mica el partit amb algunes decisions algunes encetades altres poc encertades aixo fa escalfar els ànims dels jugadors que fins i tot es produeixi una picabaralla sense conseqüències , l'arbitre decideix  amonestar amb groga a dos jugadors un per cada equip.

Aquest escalfada d'ànims també arriba a la banqueta visitant, el tècnic del Navàs es advertit per el col.legiat  que surti del lloc on hi és , com que no hi ha zona tècnica  el tècnic navasenc estava just entre la línia divisòria del mig camp , pocs minuts desprès l'arbitre  l'expulsa per la mateixa acció .

A falta de 5 minuts del partit  el  Navàs  en un contraatac molt perillós estableix el 2-2 definitiu  i en aquest moment els nervis no només es traslladen al camp si no a la graderia,  10 min d'infart amb oportunitats perdudes les mes clara al minut 94  per part del Navàs en una jugada en el  que el jugador tenia la pilota  a punt de xut de porta però de manera incomprensible perd la pilota entre les cames .

Entre oportunitats i oportunitats el joc es va mostrar molt viu durant els darrer minut del descompte , dos corners consecutius pel Castellbell van ser les darreres oportunitats de gol de un partit  en el que el Castellbell podria haver donat més per quedar-se els tres punts.