dissabte, 20 de novembre del 2010

FUTBOL : enboirats

la boira fa acte de presencia al camp durant 30 minuts del segon temps

Tercera derrota consecutiva del C.E Castellbell, aquest cop a casa i davant del lider el CF. Santpedor en un partit en el que el Castellbell ha quedat totalment emboirat tant d'idees de joc com climatologicament .

El partit no ha començat de bona manera, els Santpedorencs han començat dominant el partit  , i els castellvilarencs miraven de aguantar el 0-0 , al minut 35 , l'arbitre el Sr. Xavier Ruiz del col.leguí d'Àrbitres del Penedès , assenyala un clar penal a favor dels sallentins ja que un jugador del Castellbell ha tocat la pilota amb la mà dintre del àrea tot i que volia cobrir la cara d'un possible impacte del esfèrica , com a conseqüència el col.legiat li mostra vermella directa .

Amb el penal , els de Santpedor  no perdonen i estableixen el 0-1, a partir d'aquí el joc és manté en tot el primer temps, els de Sallent cada vegada es sentien més còmodes al terreny de joc davant de un Castellbell impotent i sense joc  tant és aixi que arriben amb un 0-2 gaire bé al descans abans Peró els castelvilarencs van estar a punt de reduir distancies a falta de dos minuts en un xut mal creuat a la dreta de la porteria.

A la represa tot va seguir igual  als 10 minuts una amenaça es feia evident al camp municipal , la boira, de moment cobria els focos del camp Peró hi havia molt bona visibilitat, al camp m'entres els Santpedorencs jugaven còmodament, el public local cada vegada protestava no pel mal joc si no per les decisions arbitrals moltes correctisimes i aixo que no era un col.legiat de la Catalunya central  era del Penedès .

Passaven els minuts i la boira es feia mes i mes espesa fins cobrir el camp , ja no s'hi veia res, el que fins ara s'havia vist partits amb boira a la tele , el que s'ha vist al municipal de Castellbell i el Vilar supera la realitat , tres gols en plena boira i el poc public que quedava mes crispat encara demanant la fi del partit  així si l'arbitre va arriscar i va decidir jugar fins els 90 min en plena boira  en la qual no es podia veure res  ni tan sos el propi Sr. Xavier Ruiz que anava de vermell .