dijous, 20 de gener del 2011

Ivan Tibau Pren posesio com a nou secretari general de l´esport de la Generalitat de catalunya en subtitució de Anna Pruna



Ivan Tubau amb Anna pruna  Foto :GENCAT


Ivan Tibau ha mantingut una reunió privada amb Anna Pruna, que li ha fet entrega dels balanços d’activitat de la Secretaria General de l’Esport en els últims quatre anys. La trobada ha servit per analitzar la situació de l’esport català i per abordar els principals projectes que el Govern té en marxa pel que fa a la política esportiva.  
 
Un cop finalitzada la reunió, el secretari general de l’Esport ha expressat la seva satisfacció per haver accedit al càrrec, que es pren com “un gran repte personal”, i ha afegit que intentarà que valors com “el treball en equip, el fair play, l’esperit de sacrifici, l’esforç i el servei a la ciutadania” marquin el dia a dia de l’esport i l’activitat física a Catalunya.
 
El secretari general de l’Esport ha deixat clar que “sóc un esportista en actiu: durant la meva vida he fet esport d’alt nivell, després de retirar-me vaig continuar practicant esport, i en el futur vull continuar fent esport”, malgrat haver accedit a aquest càrrec.
 
Ivan Tibau ha agraït al president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, que el permeti “liderar el país en allò que més m’ha ocupat la vida i que més m’agrada, l’esport”. En les properes setmanes, Ivan Tibau explicarà quines seran les línies mestres del seu mandat.
 
Per la seva banda, Anna Pruna ha felicitat Tibau pel nomenament i li ha desitjat el millor per a ell i per l’esport català. Pruna ha explicat que creu que l’esport és avui més “reconegut” que quatre anys enrere i s’ha posat a disposició del secretari general de l’Esport per allò que cregui oportú.

aquest és el seu curriculum
Nascut a Lloret de Mar el 1973.
Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat Autònoma de Barcelona (1998) i diplomat en Ciències Empresarials a la Universitat de Girona (2005).
Actualment és regidor d’Obra Pública i Parcs i Jardins de l’ajuntament de Lloret, càrrec que ocupa des de 2007. Anteriorment havia treballat a una entitat financera d’estalvi.
Ivan Tibau ha estat un dels jugadors d’hoquei patins internacionals més destacats de les darreres dècades, jugant a diversos equips com el Club Hoquei Lloret (1979-1992), el Club Patí Tordera (1992-1995), l’Igualada Hoquei Club, el Blanes Hoquei Club (2000-2006) i el Club Hoquei Lloret (2006-2008), equip del qual és l’entrenador des de la temporada 2008-2009.
Com a jugador de club ha guanyat tres copes d’Europa, tres supercopes i una lliga amb l’Igualada i 1 copa del Rei amb el Blanes. Amb la selecció espanyola ha aconseguit un campionat del món, un campionat d’Europa i tres torneigs internacionals de Montreux.
També ha format part de la selecció catalana d’hoquei patins que es va proclamar campiona del món “B” a Macao l’any 2004.