dilluns, 2 de maig del 2011

Futbol : el Marganell goleja al Castellbell en el classic derbi .

El Centre d´Esports Castellbell i el Vilar va caure derrotat en el derbi que va enfrontar aquest dissabte a la tarda contra el CF Marganell en un partit que semblava que acabarien empatats .

Els castellvilarencs i els marganellencs van jugar una primera part molt fluixa sense gaires oportunitats de gols , tot i així el joc del Castellbell era molt més conservador que va anar més per l´empat que li afavoria amb el 0-0 és va arribar al descans.

A la represa els Marganellencs van començar a reaccionar en busca dels tres punts ja que per ells eren molt important per la lluita del ascens de categoria , mentre que pel Castellbell l´empat era vital per la lluita per la permanència, en un quart de hora el Marganell va trencar el resultat i va aconseguir 4 gols que va sentenciar definitivament el partit i que el Castellbell no va tenir oportunitat per reaccionar .