diumenge, 28 de març del 2010

Futbol : el Castellbell guanya patint al ultims minuts al derbi contra el Marganell

El Derbi entre Castellvilarencs i Marganellencs ha acabat amb una còmoda Victorià dels locals , en un interessant partit en que els dos equips han jugat frec a frec durant els 90 minuts , val a dir que el partit ha estat presenciat pel president de la Federació Catalana de Futbol Jordi Casals i Vilalta, per els dos presidents de ambdós clubs i per el primer Tinent Alcalde de l'Ajuntament de Castellbell i el Vilar Josep Torràs.

Els primers minuts ha començat amb una mica d'incertesa Peró que a poc a poc s´anva aclarit les coses ja que el Castellbell començava a dominar en el joc, al min 16 de partit  el Castellbell inaugurava el marcador en un gol desprès de un rebuig de la defensa marganelllenca a la petita àrea .

Els minuts anaven passant el Castellbell es sentia còmode, de cop i volta Carrasco pateix una lesió muscular i demana el canvi a la banqueta, el tècnic del Castellbell fa la primera substitució quant ni fa mitja hora de partit, el Marganell comença a apretar en busca de l'empat i en aquest moment fernandito Valdès en una magistral jugada driblant a tres defenses marca el 2-0 .

El Jugador del Castellbell Carrasco és atés per una lesió muscular i demana el canvi

Amb aquest resultat s'anava al descans, a la represa el Castellbell com el Marganell van jugar un autentic frec a frec, els Marganellencs buscaven l'empat , mentre que els castellvilarencs ampliar la avantatge en el marcador .

Un derbi aixi poques vegades ho hem vist ens els darrers anys tant intens i tant viu, i sense brusquedat en el joc, les dues aficions s'han comportat de manera magistral , encara que l'àrbitre faci la seva feina que és la seva, va mostrar algunes targetes al llarg del partit tot i aixi no hi hage decisions polèmiques.

Els darrers minuts han estat de intens patiment tant per un equip per L'Altre perquè s'han multiplicat les oportunitat que no arribaven , si s'ha de dir que els Marganellencs eren els que mes arribaven i per tant la afició Castellvilarenca patia pel marcador i finalment demanés l'hora al arbitre .

Bon partit en el el Castellbell s'en du els tres punts i el manté de moment a la meitat de la general .