diumenge, 28 de març del 2010

Futbol : el President De la Federacio Catalana de Futbol Visita el Camp Municipal De Castellbell i el Vilar.

El President de la federació Catalana de Futbol Jordi Casals i Vilalta , ha realitzat una visita oficial durant tota la jornada d'avui dissabte 27 de març a les instal·lacions del Centre de Esports Castellbell i el Vilar on el president de la catalana de futbol ha arribat passades les onze del matí i ha estat rebut per els membres de la junta directiva del club castellvilarenc.



Un cop allà el que ha fet és veure totes les instal.lacions del club des dels despatxos fins els vestidors  i ha dialogat amb algun dels arbitres de un dels partit que es feien del futbol base.a més s'interessat amb els directius del club de la marxa de la entitat , aquesta ha explicat al Sr. Casals les futures obres que s'hauran de fer al camp municipal com el nou enllumenat, el nou  bar que s'instal.lara al costat mateix de la pista poliesportiva municipal a més l'accés al camp serà des-de el mateix lloc on s'ubicarà el bar .

 Han parlat de la instal.lacio de la gespa artificial al camp municipal , sobre aquest tema, el club ha dit que l'ajuntament porten any rera any que ho faran i que encarà ho esperen , tot i la recent subvenció del Puosc , pel club no s'en refia massa , Casals ha assegurat sobre aquest aspecte que cuat una institució molt important otorga una subvenció el que cal veure quina empresa es l'encarregada a dur a terme l'obra , de tota manera Casals confia en que el club disposi de la catifa verda.

Després de veure els jugadors de Futbol base, al migdia , el club i el president han continuat reunits en un dinar de germanor en un conegut Restaurant del poble. A la tarda sobre 3/4 de 4 de la Tarda han tornat a fer acte de presencia al camp municipal aquest cop per assistir-hi al partit entre C.E. Castellbell i el C.F Marganell , a la previa del partit ha rebut el primer Tinent d'Alcalde Josep Torrás i el President del Marganell que amb el President del Castellbell han fet una foto de rigor per l'ocasió ,i seguidament han assegut a les grades del camp per presenciar el derbi .

 Al acabar el partit el president de la federació Catalana ha felicitat per el bon comportament tant dels jugadors com dels aficionats dels dos equips i s'ha acomiadat de tothom.