dijous, 30 de desembre del 2010

El president de la Federació Catalana de Futbol Jordi Casals convoca eleccions anticipades al dimitir 15 directius


 Jordi Casals durant la seva estada a Castellbell i el Vilar el passat Març 2010 Foto arxiu
Aquest dimecres 29 de desembre al migdia, la seu de la FCF va acollir una roda de premsa del seu president, Jordi Casals, per tractar la situació actual de la FCF després de la dimissió de 15 directius a primera hora del  matí.

Casals és va mostrar molt decebut pel comportament i traició que ha rebut sobretot per part de dos dels seus vicepresidents, Andreu Subies (vicepresident primer) i Josep Llaó (vicepresident responsable de les relacions del CTA).

El president de l’entitat federativa va afirmar que es tornarà a presentar a les eleccions que s’hauran de celebrar, segons l’article 48è dels estatuts, en un termini màxim de 90 dies, al mes de març .

Jordi Casals va parlar també de la dimissió del directiu del FC Barcelona, Jordi Mestre: “sincerament, estic molt sorprès. Com a deferència, la nostra junta directiva va donar la possibilitat als dos clubs més grans del país, Barça i Espanyol, a tenir un representant del club dins de la junta de la catalana. No entenc que Mestre, que només fa dos mesos que va entrar a formar-ne part, presenti també la dimissió”. Sobre aquest tema, ha volgut deixar clar un aspecte: “considero que és una iniciativa personal de Jordi Mestre, no crec que el FC Barcelona estigui al darrera de tot això”.

Un dels mitjans que ha assistit a la roda de premsa, ha preguntat al president sobre la possibilitat que l’èxit del partit del dilluns contra Hondures hagi estat el desencadenant d’aquesta situació, tenint en compte que alguns dels directius dimissionaris eren contraris a la disputa del Catalunya-Hondures. “Em sap molt de greu pensar que el fet de presentar les dimissions s’hagi produït per tapar les notícies positives sobre la festa que vam viure a l’Estadi Lluís Companys. Catalunya i el futbol català no s’ho mereixen”.

Casals va finalitzat la seva intervenció destacant que el que més lamenta és que amb aquesta acció el que es torni a perjudicar és la imatge del futbol català.
 Jordi Casals Va visitar a mitjans d´any 2010 a Castellbell i el Vilar on va veure les instalacions del C.E Castellbell i va presenciar partits del futbol base i tambe del primer equip entre el C.E Castellbell i el C.F Marganell , en aquella jornada el President és va comprometre a inaugurar les futures obres del Camp mpal del Castellbell amb la Gespa articifial .