dissabte, 4 de desembre del 2010

Futbol: Victòria in extremis i tangana al final

El C. E Castellbell s'ha endut els tres punts als darrers instants en una jugada polèmica del arbitre el Col.legiat el Sr. David Fernàndez Rodríguez del col.legui d'àrbitres de Terrassa , que ha fet una desastrosa actuació arbitral .

Els primers min del encontre han estat molt igualats per els dos equips fins que al minut 25 el Marganell s'avançat en eñ marcador, amb aquest 0-1 en contra el Castellbell no tenia remei que buscar l'empat  algunes imprecisions del col.legiat van acabar aigualir definitivament el bon joc que estaven veient en aquest instants i amb aquest curt resultat s'anava al descans.

A la represa als cinc minuts el Castellbell aconseguia empatar el partit i 10 minuts més tard el conjunt marganellenc tornava a posar-se al capdavant del marcador amb un 1-2,  a partir d'aquí l'arbitre David Fernàndez pren algunes decisions polèmiques que afavoreixen al Castellbell i perjudiquen al Marganell  de retruc expulsa al tècnic visitant i pocs minuts després xiula un penal a favor del Castellbell que significaria l'empat a 2 .

El Castellbell començava a jugar molt millor , i a buscar el tercer gol , però el marganellencs també buscaven els tres punts , emoció impossible , durant els minuts finals l'àrbitre xiula una falta dins l'àrea petita a favor del Castellbell , per alguns era penal altres que no diversitat d'opinions , xuten la falta i ariza marca el gol que sentencia el partit , però la celebració s'ha produït una monumental tangana entre els jugadors , tècnics i espectadors dels dos equips al centre del camp que ha motivat la suspensió del partit