dijous, 3 de febrer del 2011

El president del Assignia ManresaJosep Vives reb el premi Esports 3 de Televisio de Catalunya.

Foto :Jordi estruch secretaria General de l´esport de la Generalitat .
 
Durant l’acte, celebrat al Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch de Barcelona, Ivan Tibau ha desitjat molta sort a TVC pel naixement del nou canal, que, segons ha afirmat, serà “una magnífica plataforma per fer arribar encara més l’esport català als esportistes i als aficionats”. El secretari general de l’Esport, en aquesta línia, ha assegurat que “avui iniciem una nova etapa de rellançament de l’esport català”.
 
D’altra banda, Ivan Tibau ha explicat que el nou canal “neix en un moment dolç per l’esport català, però difícil per la situació econòmica, que també pateixen els clubs”, i ha manifestat que Esport3 “pot contribuir a la recuperació en aquest sentit”.
 
“Amb el nou canal, tenim una autopista i esperem que aviat puguem pujar als vehicles per millorar aquesta situació de crisi”, ha dit, abans de garantir que “des de la Secretaria General de l’Esport ens posem a la vostra disposició i us farem arribar propostes i idees”.
Han acompanyat el secretari general el president de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Enric Marín; la directora de TV3, Mònica Terribas; el cap d’Esports de TV3, Josep M. Farràs, i el president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, David Moner.
 
Enric Marin ha parlat de “dia històric” per la CCMA amb l’estrena d’un canal que “ens farà més competitius”, mentre que Mònica Terribas ha explicat que Esport3 és una aposta per “més televisió en català, lligada al territori i al servei dels clubs i les institucions esportives de Catalunya”. Josep Maria Farràs, per la seva banda, ha exposat que Esport3 “informarà, emocionarà i entretindrà” els espectadors amb una programació que donarà una visió de l’esport “des de Catalunya” i on hi caben “tots els esports, amb l’única limitació dels recursos”.

Durant la presentació, s’ha desvetllat la imatge d’Esport3 i l’oferta de continguts del nou canal, mentre que el secretari general de l’Esport ha rebut de mans d’Enric Marin el logotip d’Esport3 amb els colors de la selecció catalana.
 
Un guardó que també han recollit 16 clubs catalans, en el seu cas un logotip personalitzat del canal Esport3 adaptat amb els colors que identifiquen a cada entitat. Els clubs escollits han estat Atlètic Terrassa, Balonmano Granollers, Gimnàstic de Tarragona, UE Santboiana, Reial Club Tennis Barcelona, UE Lleida, Club Natació Barcelona, Centre Excursionista de Catalunya, Vic Tennis Taula Femeni, FC Barcelona, Reus Deportiu, RACC, RCD Espanyol, Girona FC, DKV Joventut de Badalona i Assignia Manresa. La UFEC també ha rebut el logotip corporatiu d’Esport3.
 
Les emissions regulars d’Esport3 començaran el proper dissabte 5 de febrer, amb motiu del partit de Lliga de Primera Divisió entre el FC Barcelona i l’Atlètic de Madrid, amb un acte a la gespa del Camp Nou instants abans de començar l’encontre, previst per a les 22 hores.