dijous, 24 de febrer del 2011

El Secretari del esport de la Generalitat Ivan Tibau assisteix a la presa de possesió del nou director del CAR Joan Fontseré

  FOTO : Secretaria General del Esport 
 
El secretari general de l’Esport ha expressat el convenciment que amb Joan Fontseré el CAR inicia una “nova etapa” en la qual el centre “serà un dels pilars de la nostra actuació per tal que recuperi la seva màxima activitat i sigui reconegut al món”.
 
Ivan Tibau també ha avançat que el nou equip del CAR treballarà perquè l’equipament sigui “la joia de la corona” del Govern en l’àmbit de l’esport, on els esportistes es puguin preparar en les millors condicions per “projectar a l’exterior la qualitat de l’alt nivell català”.
 

 Joan Fontseré i Pujol va néixer a Sant Feliu de Codines el 1974, és diplomat en Ciències Empresarials i Relacions Públiques per la Universitat de Barcelona i màster en Gestió Financera.
 
El director del CAR ha estat regidor d’Esports i Hisenda de l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines entre 1999 i 2003, mentre que en l’àmbit professional ha estat director de nous negocis de l’empresa Octagon, una multinacional americana del màrqueting esportiu, des de l’any 2000.
 
Joan Fontseré també ha exercit de responsable comercial de l’empresa Topfun de la indústria del motociclisme, prestant serveis a Gas Gas Motos i Sherco Motocycles.