dissabte, 2 d’abril del 2011

Futbol : Victòria en l´estrena de la gespa artificial contra el Berga

El Castellbell en una de les oportunitats del Partit contra el Berga
El Centre d´esports Castellbell i el Vilar ha tingut una feliç estrena de la gespa artificial guanyant amb el històric C.F Berga , un equip que fa uns anys feia impensable jugar contra el nostre equip ja que els berguedans jugaven contra equips com el mateix Manresa. Almenys els amistosos d´abans era un somni , avui només en un partit oficial s´han enfrontat cara a cara.

Costa de creure que el Berga sigui cuer de la classificació i més encarà que la temporada vinent tinguí que jugar la nova quarta divisió catalana, avui dissabte els berguedans han demostrat el perquè .

El partit ha començat bastant fluix sense oportunitats ni per el Castellbell ni per el Berga, a mesura que passaven els minuts algun timit xut a porta però res a destacar. Quant ja s´aprova els minuts finals de la primera part , tot semblava indicar que no passarien de l´empat i en el minut 45 un rigorós penal a favor del Castellbell va obrir el marcador.

La segona part el Castellbell els primers minuts eren semblants als del primer temps fins que al min 6o els locals començarien a dominar, nin 73 Daniel Sánchez marca el 2-0 i nou minuts més tard repeteix de cap amb un 3-0 .

Els berguedans que semblaven que estaven adormits , es desperten i al minut 85 marquen el gol d´honor després de d´unes jugades consecutives un gol salvat a línia de gol, un xut al pal , una parada del del porter del Castellbell Alberto i finalment el gol del Berga i tot això en menys de un minut a la mateixa àrea .

El Col·legiat el Sr Alejandro Testuri va afegir 4 min de descompte , i en aquest temps el Castellbell va tenir fins i tot per fer el quart de la tarda i que deixa tranquil al equip en un lloc de permanència ara que queden poques jornades per acabar la lliga .

Sergio Milan Tècnic del Castellbell ha dit en finalitzar el partit a partir d´ara caldrà aguantar aquest partits i que la clau són els punts que és sumin a casa .