dilluns, 28 de març del 2011

Futbol : derrota davant del navarcles al temps de descompte

El C. E Castellbell va perdre el partit a casa del navarcles en temps de descompte quant tot semblava que anava acabar-se en empat. el partit va començar amb un navarcles que va dominar durant tota la primera part i va  avançarse al marcador a poc d´arrivar al descans.

A la represa el Castellbell va pendre la iniciativa i va igualar el marcador, el partit en si va ser un frec a frec entre els dos equips ja que mentre el navacles tornava a marcar el castellbell igualava el resultat pero quant ja sembla decidit que tot acabaria en taules i repartiment de punts en el mun 95 un contracop dels navaclis van senteciar el partit  posant el definitiu 3-2

La propera jornada torna el futbol al Camp municipal de Castellbell i el Vilar, d´aquesta manera el C.E Castellbell estrenarà la gespa artificial que va swer inaugurada el passat dissabte, i que els benjamins i els veterans ja varen tenir l´ocasió de fer-ho, aquest últims van tenir una bona estrena amb golejada davant del ATH Gironella  6-0 .