diumenge, 20 de març del 2011

Futbol : el Castellbell empata davant l´Olvan

El partit entre C.E Castellbell i el C.E Olvan va acabar en taules després de un partit una mica estrany ja que és va haver de començar amb 25 de retard ja que ambdós equips coincidien amb el color de la samarreta i els visitants al final van jugar amb la suplent .

El Castellbell va començar molt el partir que als 15 minuts va dominar la situación fins que és va avançar en el marcador , aleshores el conjunt del berguedà va anar per. L´empat com així va ser, que en cinc minuts va remuntar un resultat advers i el Castellbell que no trobava el lloc va anar als vestidors al descans amb un 1-2 en contra.

A la represa , el Castellanicee va aprofitar la feblesa dels berguedans per  remuntar el partit , als min finals en un corner el Castellbell va empatar i a partir d´aqqui les coses és van tornar molt interessants que els locals van tenir gairebé a les mans els tres punts pero al final van perdre dos punts que podrien ser importants
 Castellbell i el Vilar - Olvan2 - 2

Joanenc -  Berga5 - 3

Font Capellans - Santpedor2 - 0

Balconada - Sant Pere Nord2 - 1

Can Parellada - Navarcles1 - 1

Súria - Fruitosenc1 - 0

Navàs - Artés3 - 1

Balsareny -  Pirinaica1 - 0