diumenge, 13 de juny del 2010

jornada festiva a les eleccions a la presidencia del F.C Barcelona

Ha esta una gran jornada inoblidable i realment qui avui diumenge 13 de Juny qui realment ha guanyat avanç que és tanquin les urnes , ha estat sense mene de dubte el soci del F.C. Barcelona que ha anat acompanyat de familiars o amics primer per dipositar el vot per el seu candidat preferit i desprès en una jornada realment festiva organitzada pel club a qui s'ha de felicitar una gran festa tot i el moment econòmic actual .






 a les 9 del matí han obert les portes del Camp nou en aquest moments els primers socis han sigut els primers en dipositar les paperetes en diferents urnes que hi havien repartides per el gol nord , gol sud i lateral , la tribuna principal que dona accés a la llotja ha estat el lloc on s'ha desenvolupat part de les activitats per socis i familiar .




 A mesura que s'anava avançant la jornada un important caos circulatori prop del mini estadi i sorprèn que a aquella hora estigues absent la Guàrdia urbana de Barcelona doncs el caos era sorprenent , ja que hi ha una via que està en obres per la futura línia 9 , la Guàrdia urbana ha aparegut més tard .

 Polèmica a part , al recinte del estadi la cosa era molt diferent un ambient festiu molt més propi de un dia de partit, socis , i Socies passejant per el recinte blaugrana com si avui diumenge hi hagués un partit important i tant qui hi havia el futur del club .

 Visites al museu , instal·lacions del club on incloïen els vestidors del primer equip, trepitjar la mateixa gespa i donar la volta d'honor del camp nou  i veure la mateixa cabina de transmissions on el mestre Joaquim Maria Pujal  ens fa les delícies dels seus càntics quant el messi fa un gol , que per cert te una impressionant i angle
 de visió .





 I com no podíem deixar d'escapar  una paradeta per visitar el mateix autocar dels jugadors del primer equip una autentica gosada que molts han gaudit , a més abans d'acabar no voldríem acabar aquesta crònica sense dir-vors que els candidats o membres de les candidatures i personatges coneguts de la política i de la cultura s'han passejat per l'estadi  per dipositar el seu vot. a les 17 hores segons el club la participació era de 37mil socis  a les 9 del vespre està prevista que es tanquin les urnes i a les 10 o les 11 es donin a conèixer el nou president del F.C  Barcelona per el següents sis anys