dimecres, 16 de juny del 2010

Manresa acull la final de futbol sala de la Lliga intercentres de dia de salut mental

Aquest dijous, 17 de juny, el Pavelló Nou Congost de Manresa serà l’escenari que acollirà la celebració de la XII Final de futbol sala de la Lliga intercentres de dia de salut mental de Catalunya. En aquesta final hi prendran part els quatre primers classificats de la temporada regular de la lliga. Entre ells, l’equip del Centre de Dia de Salut Mental d’Althaia que es disputarà el primer lloc amb l’equip de Santa Coloma de Gramanet.

La jornada començarà a les 10 del matí amb l’encontre en el qual es decidirà el tercer i quart lloc de la classificació. El disputaran l’equip del Centre de Dia els 3 Turons i l’equip format pels jugadors dels centres de dia de Cornellà, el Prat i Viladecans.

Abans de la final, es farà un partit d’exhibició en el qual hi prendran part monitors i usuaris de tots els centres que han participat al campionat. Aproximadament a les 12.00 hores està prevista la celebració de la final on es decidirà el campió d’aquesta temporada 2009-10. El liderat se’l disputaran l’equip manresà i el de Santa Coloma de Gramanet.

L’exjugador del Barça, Julio Alberto, que actualment segueix vinculat al club, es desplaçarà a Manresa per donar suport a tots els participants.