dijous, 17 de juny del 2010

L´ex jugador del Fc Barcelona Julio Alberto assisteix a la XII Final de Futbol Sala de lliga Intercentres .

El Pavelló Nou Congost de Manresa ha acollit avui al matí la XII Final de futbol sala de la Lliga intercentres de dia de salut mental de Catalunya. Els partits jugats durant aquest dijous han servit per determinar els primers quatre classificats del campionat. El Centre de Dia de Salut Mental de Santa Coloma de Gramanet ha guanyat el campionat, després d’imposar-se a la final davant del Centre de dia d'Althaia, per 4 gols a 6. Aquesta jornada esportiva ha comptat amb el suport de exjugador del Barça, Julio Alberto, que s’ha desplaçat a la capital del Bages per donar suport a tots els jugadors. 





Al llarg del matí s’han jugat tres partits. En el primer, l’equip del Centre de Dia els 3 Turons ha aconseguit el tercer lloc de la classifació en vèncer a l’equip format pels jugadors dels centres de dia de Cornellà, el Prat i Viladecans. Abans de la final, monitors i usuaris representants de totes els centres que han participat a la lliga  han jugat un partit d’exhibició.

La final ha estat molt disputada ja que l’equip manresà, tot i anar sempre per darrera en el marcador, no s’ha donat mai per vençut i en dues ocasions ha estat a punt d’empatar. Finalment, el Centre de Dia de Santa Coloma de Gramanet ha estat el vencedor d’aquesta XII Final de futbol sala de la Lliga intercentres de dia de salut mental de Catalunya. 





Fotos:  Catpress

La celebració s’ha tancat amb l’entrega de trofeus als quatre equips finalistes i a la resta de centres de dia que han participat en aquest campionat. A més, també s’ha reconegut als jugadors més esportius de cada un dels equips amb l’entrega d’un diploma.