dijous, 9 de setembre del 2010

Comença una nova temporada al C.E Castellbell amb el punt de mira de la reforma de les categories

Foto arxiu Pere Sanchéz
El C.E Castellbel iniciarà aquest dissabte a les 4 de la tarda a camp de la font dels capellans el primer partit de lliga de la segona territorial , ultima temporada abans de la reforma de totes les categories que entrara en vigor a partir ja de la seguent .

 Per tant  pasi el que pasi el Castellbell te molt que aquesta temporada sera una temporada dificilisima  tenint en compte que pot baixa de una categoria a un altre o fins i tot mantenir-se , així per exemple  si es mantingués en els primers 10 lloc seria tot un exit ja que aseguraria la permanecia a la nova Tercera Catalana l´actual segona territorial , encara que quedes l´once i el dotze lloc  , a partir del tretzé cap avall baixaria a la nova quarta Catalana .

Per tant estem parlant de una temporada de molts nervis no només al castellbell si no a la resta de clubs que lluitaran per sobreviure a base de punts  i veurem un final de temporada  potser d´infart  oimés ara amb aquesta crisi economica que no pot fer front a despeses ni endeutar als equips .

 La novetat del Castellbell sera a final d´any amb la instalació de la Gespa artificial  i del nou bar i de les dependencies del club .