diumenge, 19 de setembre del 2010

Remuntada del Joanenc

El C.E Castellbell va perdre a casa davant del joanenc en un partit en el que en la primera part dominava practicament el marcador amb un clar 1-0 , a la segona part les coses van cambiar de una manera sustancialment , el Castellbell es va relaxar i l´equip de Sant joan de Vilatorrada va aprofitar per poder empatar i poder remuntar el partit en els últims minuts del encontre.

Ara el Castellbell tindra tres jornades seguides a casa diumenge vinent a les cinc de la tarda s´enfrontarà al can perellada, aquest partit s´habia de jugar primer a fora a Can perellada pero és veu que aquest equip te el camp en obres i per tant ha demanat no nomes als equips implicats si no al mateix equip castellvilarenc que els partits és juguin a casa en lloc del seu i a la segona volta es jugara el partit corresponent al del seu camp; Segon és juga diumenge en un horari poc habitual per el Castellbell en partits a casa, aquest cop sera una excepció i per motius familiars ja que una amplia representació de la plantilla dissabte van a un casament d´un familiar d´un jugador del Castellbell , esperem que lña festa no afecti al partit de diumenge.

Els seguents dos partits a casa ja entren dins de la normalitat ja que estan en el calendari i per tant son dos partits seguits d´aquell que incloen habitualment en el calendari futbolistic .